Чтобы продать квартиру

Алексей Минский
Интересы в магии: графическая магия, ЧМ, Вика
Род занятий: практик, диагност
Контактная информация:

Чтобы продать квартиру

Непрочитанное сообщение Алексей Минский » Пн апр 01, 2019 12:49 am

Чтобы продать квартиру, прочтите:

Дела Господни, Его пречистые уста
За меня молить будут.
Господи, мой Господи,
Верой души моей пособи,
Умножь все мои дела на торговлю:
В меняльстве и купле,
Во всем том, чем живет купец.
Во Твое святое имя торг мой,
А защита Твоя будет.
Во имя Отца и Сына и Святого Духа.
Ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Перед этим прочтите молитву Серафиму Саровскому — скорому помощнику всем, просящим о помощи:

О, пречудный отче Серафиме, великий саровский чудотворче, Всем прибегающим к тебе, скоропослушный помошниче! Во дни земнаго жития твоего никтоже от тебя тощь и неутешен отыде, Но всем в сладость бысть видение лика твоего и благоуветливый глас словес твоих. К сим же и дар исцелений, дар прозрения, Дар немощных душ врачевания обилен в тебе явися. Егда же призва тя Бог от земных трудов к небесному упокоению, Николиже любы твоя преста от нас, и невозможно есть исчислити чудеса твоя, Умножившаяся, яко звезды небесныя: Се бо по всем концем земли нашея людем Божиим являешися и даруеши им исцеления. Тем же и ми вопием ти, о претихий и кроткий угодниче Божий, Дерзновенный к Нему молитвенниче, николиже призывающия тя отреваяй! Вознеси о нас благомощную твою молитву ко Господу сил, Да дарует нам вся благопотребная в жизни сей и вся к душевному спасению полезная, Да оградит нас от падений греховных и истинному покаянию да научит нас, Во еще безпреткновенно внити нам в вечное Небесное Царство, Иде же ты ныне в незаходимей сияеши славе, И тамо воспевати со всеми святыми Живоначальную Троицу во веки веков. Аминь.

Ответить